Over Eexterkoele32 - Eexterkoele32

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Eexterkoele32

Eexterkoele32 is de naam van ons vakantiehuisje in Eext. Het huisje is te huur voor een week, twee weken of zelfs een maand of langer maar zeker ook voor een (lang)weekend. De minimale huurperiode is twee nachten en de maximale aaneengesloten huurperiode is drie maanden. Tijdens de schoolvakanties is de minimale huurperiode in principe een week. Er is geen vaste begin of einddag.

Bij aanvang van de huur zullen de bedden opgemaakt zijn en liggen er voldoende handdoeken in de badkamer klaar. Ook zijn er keukendoeken etc. aanwezig. Bedden- en linnengoed hoeft dus niet meegenomen te worden. Ook zijn er altijd basisvoorraden koffie, thee etc. aanwezig. Het is een knusse bungalow voor max. 4 personen. Het is gelegen op een ruime kavel van 1200m2 op het bungalowpark De Eexterkoele. Dit park, waar circa 85% van de huisjes permanent bewoond wordt, is gelegen in een bosrijke, landelijke omgeving, tussen de dorpen Annen en Eext.

Wij verhuren onze vakantiewoning in Drenthe aan liefhebbers van natuur, rust en ruimte. Het is een kleine bungalow met twee slaapkamertjes maar met een grote tuin en veel privacy. Het is geen luxe bungalow, maar alles wat je nodig hebt om een goed verblijf te hebben is aanwezig; goede bedden, centrale verwarming, extra gaskachel voor sfeer, voldoende kookgerei, prima douche en een fijne grote tuin.

Er zijn twee kleine slaapkamers; 1 slaapkamertje met een stapelbed van 90-200cm en 1 slaapkamertje met een tweepersoonsbed (160-200cm, dat eventueel ook opgemaakt kan worden als 2 eenpersoons(boxspring)bedden).

Het huis is ingericht zoals wij het prettig vinden; met een tv-zithoek, grote eettafel, wandmeubel etc. De grote tafel vinden wij prettig om spelletjes aan te doen, te leren, te knutselen en te eten (al eten we bij voorkeur buiten). Er zijn heel veel DVD’s, CD’s en spelletjes aanwezig om het binnen gezellig te hebben als het weer buiten wat minder is.

De keuken is eenvoudig maar wel voorzien van vele kasten en alle benodigdheden om een lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten (helaas geen afwasmachine, dus afwassen moet met de hand). Wij zorgen er altijd voor dat de basiszaken als koffie, thee, suiker, koffiemelk, zout, peper en thee- en handdoeken in de keuken aanwezig zijn.

Buiten staan twee grote picknicktafels (eentje staat overdekt) waar het prettig zitten is. Ook staan er in het schuurtje achter het huis nog een grote eettafel, diverse stoelen, relaxstoelen en een parasol.

In de berging die onder de overdekte kap bij de entree is te vinden staat een wasmachine, een grote teppanyaki-bakplaat (die vooral voor het buiten eten geschikt is), diverse apparatuur, strijkplank en strijkijzer en de stofzuiger. Naast het tuinhuis (die niet toegankelijk is voor huurders) is een fietsschuur gebouwd waar twee 'opoe'-fietsen staan (met kinderzitje). Op aanvraag zijn er ook 2 kinderfietsen (voor kinderen vanaf 8/10 jaar) beschikbaar.

De woning is gelegen in een bosrijke omgeving op een van de mooiste plekken van bungalowpark de Eexterkoele (het is geen bungalowpark met vertier of gemeenschappelijke ruimten! De meeste huisjes zijn permanent bewoond. Er is een gemeenschappelijke kleine waterplas maar die is niet echt geschikt om in te zwemmen (al mag het wel), maar je kunt er wel fijn rondwandelen of zitten. Ook zou je met een rubberbootje op het water kunnen peddelen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu